Рекламирайте вашият хотелски сайт като ВИП!


Рекламирайте сайта на Вашият хотел, обект за настаняване или туристическа агенция пред хиляди потенциални Ваши клиенти, в порталът за Туризъм Turizam.BG като го направите ВИП! За да добавите вашият сайт в раздел "ВИП Туристически Сайтове", моля, изпратете SMS на номер 1096 с текст:

vipsait adres.na.saita (вместо adres.na.saita напишете адреса на вашият сайт, например www.turizam.bg).

Вашият сайт ще бъде добавен на първо място в раздел "ВИП Туристически Сайтове" и ще се показва на всяка една страница на портала Turizam.BG за неопределен срок от време. Когато друг потребител добави сайт, той ще заеме най-горната позиция, а вашият ще бъде изместен надолу. Лимитът на показваните сайтове е десет, т.е. когато бъдат добавени десет нови сайта след вашия, той ще спре да се показва.

След като изпратите съобщението, ще получите отговор, и ако сте въвели правилно текста, вашият сайт ще се появи веднага в Turizam.BG.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Забранява се публикуването на сайтове съдържащи:

* Порнографско или еротично съдържание;
* Филми, музика, софтуер и други материали, за които няма авторски права, без значение дали са на самия сайт или има връзки към тях;
* Призиви за насилие, обидни или нецензурни думи;
* Всичко което нарушава законите на Република България!

Подобни линкове ще бъдат изтривани без предупреждение, като сумата за SMS-а, който сте пратили, няма да ви бъде върната!

Цената на един СМС е 6 лв. с ДДС.

© 2024 Turizam.BG. Всички права запазени
Отговорност за съдържанието на публикуваните оферти носят единствено техните автори!