Участие на Туристически Агенции и Туроператори

 

Turizam.BG е специализиран национален портален туристически каталог в който са представени хотели, квартири, и други обекти за настаняване на туристи от цяла България.

Порталът предоставя възможност за Хотелиери, Собственици на места и обекти за настаняване на туристи, Туристически агенции и Туроператори, да публикуват и рекламират своите обекти за настаняване и туристически оферти пред широка аудитория от потенциални клиенти от цялата страна.

 

 

Участие на Туристически агенции и Туроператори в Turizam.BG

 

За всички туристически агенции и туроператори, регистрацията за участие и рекламиране в Turizam.BG на туристически оферти включва следното:

1. Подробна информация и описание на туристическата оферта;
2. Подробна информация за удобствата които предлага обекта (хотел, място за настаняване);
3. Информация за цени на услугите;
4. До 8 снимки за всяка оферта;
5. Информация за връзка и резервация (телефон);
6. Контактна форма за изпращане на запитване и директни резервации;
7. Публикуване на директна връзка към Уеб Сайта на вашата Туристическа агенция, което е изключително полезно за популяризиране на сайта Ви в търсачки като Google.com.

За да РЕКЛАМИРАТЕ Вашите туристически оферти в Turizam.BG, регистрирайте се от тук: РЕГИСТРАЦИЯ В ПОРТАЛА, и получете код за пълен достъп. За да получите код за пълен достъп, моля, изпратете 2 SMS-a с текст turizam на номер 1096 (цена: 12 лв.) Ще получите почти веднага кода, на вашия мобилен телефон.

Можете да рекламирате неограничен брой оферти! Всички Ваши оферти ще бъдат рекламирани в Turizam.BG за срок от 12 месеца!

Предлагаме Ви и възможност да представите и рекламирате Вашата Туристическа агенция/Туроператор в Turizam.BG в категориите: Туристически Агенции и Туроператори

СПЕЦИАЛНО ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Туристически агенции, и Туроператори, които публикуват и рекламират над 100 оферти в Turizam.BG, получават рекламен банер, на стойност 250 лв. за срок от 1 месец, НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Банера Ви дава отлична възможност да привлечете вниманието на посетителите на Turizam.BG и да рекламирате Вашият уеб сайт, пред широка аудитория от потенциални Ваши клиенти от цяла България! Не пропускайте този уникален шанс!

 

Как да добавите вашата туристическа оферта в Turizam.BG

След като преминете през етапа на регистрация и получите код за пълен достъп, моля следвайте стъпките по долу:

1. Кликнете на бутона вляво "ДОБАВИ ОФЕРТА"
2. Въведете Вашите: потребителско име, парола и СМС код за пълен достъп
3. Изберете най подходящата категория в която да публикувате и рекламирате вашата туристическа оферта
4. Попълнете информацията във формата за публикация на туристическа оферта, НА КИРИЛИЦА!
5. Желателно е да качите снимки към офертата
6. Натиснете бутона за публикуване на вашата оферта
7. Поздравления! Вашата оферта е публикувана в Turizam.BG

 

Забележки

 

Публикуването на туристически оферти в Turizam.BG става в реално време.

Моля, въвеждайте информацията за Вашите оферти на български език. Оферти, информацията за които е въведена на латиница, ще бъдат изтривани, без уведомяване на подателя им!

Моля, не публикувайте една и съща оферта няколко пъти в една и съща или в различни категории! Дублираните оферти, ще бъдат изтривани, без уведомяване на подателя им! При повторно нарушение, профила Ви може да бъде закрит!

Публикувани туристически оферти могат да бъдат редактирани или изтривани след публикуването им. Ако желаете да редактирате оферта, моля, влезте в своя профил като кликнете на връзката "МОИТЕ ОФЕРТИ".

Получения код за пълен достъп е валиден 15 дни след първото му използване.

© 2024 Turizam.BG. Всички права запазени
Отговорност за съдържанието на публикуваните оферти носят единствено техните автори!